Prostonor Damla Kullanıcı Yorumları ve Etkileri

Prostonor Damla Kullanıcı Yorumları ve Etkileri

 Prostonor damla ürünü, bireylerde oluşmakta olan prostat hastalığının ilerlemesini durdurmak ve iltihabı azaltmak için kullanılır. Kişinin daha rahat bir yaşam sürmesini amaçlamaktadır. İltihaplı prostatın ilerleyişini durdurup hastalığı atlatmakta yardımcı olmaya çalışır. Bitkisel bazlı bir ilaç olduğu için birçok farklı alternatifi vardır. Prostat hastalığına sahip kişilerin en çok arattığı konular prostonor damla kullanıcı yorumları, yan etkileri gibi durumlardır. Tüm bu aratılanları en etkili şekilde açıklamaya çalışacağız.

Prostonor Damla Ne İşe Yarar ?

  •  Prostat bezinin büyümesini durdurarak, iltihabı azaltmaya yardımcı olur.
  •  Ağrılı idrara çıkmayı azaltır.
  •  İltihap seviyesinin yükselmesini yavaşlatır.
  •  Kan dolaşımını artırarak iltihap sökmeye yardımcı olur.

Prostonor Damla 30 Ml Nasıl Kullanılır ?

 Bitkisel üretime sahip olan Prostonor, günde iki kere bir bardak ılık suya 8-10 damla damlatılarak kullanılır. Takviye bir ürün olarak bilinmektedir. Bu ürün ilaç değildir. 

Prostatın boyutuna ve ilerleme durumuna göre kullanım oranı artabilir. İleri seviye prostat sahibi olanlarda 12-13 damla damlatılarak da kullanılabilir. Düzenli kullanıldığında etkisi görülen bir ürün olduğu için ilk günlerde etki görülmeyince bırakılmamalıdır. Prostonor damla kullanıcı yorumları da bunları gösterir niteliktedir. Kullanıcı yorumları genellikle uzun süreli kullanımda etki bıraktığı şeklinde olmuştur.

Prostonor Damla Kullanıcı Yorumları

S.B.

Dün sipariş verdim bugün elime ulaştı çok hızlı geldi. kullanmaya yeni başladım. biraz olsun rahatlama geldi.

T.O.

3 şişe kullandım prostatım %70 iyileşti. teşekkür ederim çok iyi bir bitkisel üründür prostonor.

O.T.

Aslında bitkisel bazlı olduğu için rahatlıkla kullandım. Fazla bir etki beklemiyordum ama etkisi güzel. Kan akışım hızlandı ve iltihap seviyesinde sanırım azalma oldu. Daha rahatım son birkaç gündür.

C.D.

ben iki şişe bitirmeme rağmen etkisini görmedim. belki bende etki bırakmamış olabilir.

S.V.

İki haftadır kullanıyorum. İlk günlerde hiçbir etki görmedim. İkinci haftanın başında rahatlama geldi. 50 yaşındayım. Prostonor ile iyi ki tanışmışım. Faydası tartışılmaz.

Y.D.

Yeni kullanmaya başladım umarım güzel bir etki görürüm. Yan etki görmedim.

Bu yorumlar tamamen başka web siteleri ve forumlardan alınmıştır. Yardimlarla sitesinin Prostonor ürünüyle veya diğer ürünlerle hiçbir bağlantısı yoktur. 

Prostonor Damla Yan Etkileri

 Bitkisel bazlı bir ürün olduğu için yan etkileri gözlenmemiştir. Fakat bu ürünü kullanırken herhangi bir yan etki görürseniz kullanmayı bırakıp en yakın sağlık kuruluşuna başvurmalısınız. Her bitkisel ürün her bireyde aynı etkiyi göstermemektedir.

1 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski