Esmax 10 MG Kullanıcı Yorumları, Ne İşe Yarar?




Esmax 10 MG Kullanıcı Yorumları, Ne İşe Yarar?

ESMAX 10 MG genellikle depresyon (majör depresif durumlar) ve agorafobili (açık alan korkusu) veya agorafobisiz panik bozukluğu, sosyal anksiyete (kaygı) bozukluğu ve yaygın anksiyete bozukluğu ve obsesif-kompulsif (saplantı-zorlantı) bozukluk gibi anksiyete bozukluklarında kullanılır. Tüm bu durumlarda esmax 10 mg doktor tavsiyesi haricinde kullanılmamalıdır. Doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmanız zararlıdır. Doktorunuzun tavsiyesi ve belirttiği ölçülerde kullanmaya özen göstermelisiniz.

Esmax 10 MG ilacın detaylarında şu şekilde bir ifade bulunur ‘’ İyi hissetmeye başlamanız birkaç haftayı bulabilir. Durumunuzda iyileşme görmeniz biraz zaman alsa bile, ESMAX® kullanmaya devam ediniz. Eğer kendinizi daha iyi hissetmezseniz ya da daha kötü hissederseniz, bunu bir doktorla konuşmalısınız.’’ Bu ifadeden yola çıkılarak belli bir süre doktor tavsiyesi varsa kullanılması gerekmektedir.

Esmax 10 MG Kullanıcı Yorumları

A.F.

kullandığım süre boyunca iyi hissettirdi. bıraktıktan sonra eski etkiler yavaş yavaş gelmeye başladı ama eskisinden çok daha iyiyim ilk zamanlara göre mükemmel değişim var içimdeki sıkıntı adeta yok olmaya başladı diyebilirim

F.G.

doktorum exmax 10 mg tavsiye etti yeni kullanmaya başladım devamında neler olacağını yazacağım

D.O.

bir süre kullandım ve hafif uyku yaptı sanırım bende uyku yaptı sizde nasıl bir tepkisi olur bilemem genel olarak iyi geldi

R.L.

Esmax 10 mg kullandığım eski zamanlarda gayet iyi hissettirdi ve kendime geldim artık kullanmaya ihtiyaç duymuyorum

Esmax 10 MG Fiyat

Esmax 10 mg güncel fiyatı 105,31 Türk Lirasıdır.

Tüm bu esmax 10 mg kullananlar ve kullanıcı yorumları başka internet sitelerinden derlenip alınmıştır. Sitemiz sorumluluk kabul etmez. Doktor tavsiyesi olmadan Esmax 10 mg ilacını kullanmayınız. Doktorunuzun belirttiği zamanlarda ve ölçülerde kullanmaya dikkat ediniz.


Yorum

Daha yeni Daha eski