Adalet Bakanlığı 2024 Promosyon Güncellemesi Ne Zaman Verilecek?

 


Adalet Bakanlığı 2024 Promosyon Güncellemesi Ne Zaman Verilecek?

Adalet Bakanlığına bağlı sendika temsilcilerinin Şubat ayında yapmış oldukları başvuruda Adalet Bakanlığı banka promosyonu güncellemesi talep ettikleri bilinmektedir. Adalet Bakanlığı personelleri maaşlarını aldıkları Vakıfbank’ın maaş promosyonunu güncellemesini beklemektedir. Maaş promosyonu 25 bin tl olarak verilmişse de enflasyona karşı yenik düştüğü Vakıfbank promosyon güncellemesinin olması ve enflasyona göre yeniden güncellemesi gerektiği konuları gündeme gelmiştir. Adalet Bakanlığının Vakıfbank’a maaş promosyon güncellemesi için müzekkere yazdığı ancak bankadan henüz bir yanıt gelmediği de duyumlar arasında yer almaktadır.

Adalet Bakanlığı Maaş Promosyonu Ne Kadar?

2022 yılında 3 yıllık verilen promosyon 25.000 TL ‘dir. 3 yıllık yapılan anlaşmaya göre 2025 Eylül ayına kadar 25 bin tl promosyona imza atılmış ve hesaplara aktarılmıştır. 2025 yılında ise bu promosyonun güncellenerek 150 bin tl olabileceği bilinmektedir.

Adalet Bakanlığı 2024 Promosyon Güncellemesi

Adalet Bakanı  Yılmaz TUNÇ’un son açıklamalarından sonra memurlar da güncellemenin olması yönünde görüşler bildirmektedir. Görüşlerin bildirilmesinden sonra yayılan söylentilere göre Vakıfbank maaş promosyonu güncellemesi yapabilir. Maaş promosyonu 67 bin tl ile 80 bin tl arasında olacağı söylenmektedir. Ancak güncel olarak bu rakamdan 25 bin tl olan eskiden verilen promosyonun çıkartılarak 42 bin tl ile 55 bin tl arasında verilebileceği yönündedir. Promosyon güncellemesi olduğunda haberi bu yazımızda güncelleyecek ve siz değerli memurlara bunları bildireceğiz.

Şimdilik sadece söylentiden ibaret olan maaş promosyonu güncellemesi ilerleyen günlerde netlik kazanabilir. Mayıs ayının sonlarında bu durumun netlik kazanması ve bankanın cevap vermesi bekleniyor.

GÜNCELLEME 28/05/2024

Vakıfbanka 16 Mayıs'ta müzekkere yazıldığı ve cevap dönüşü beklendiği bilinmektedir. Promosyon için beklentiler sürüyor.

Yorum

Daha yeni Daha eski